Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Hrabina w kuchni

Zadanych pytań: 6

14.01.2015 18:51

Fasolkę po bretońsku gotujecie w tej samej wodzie co się moczyła, czy odlewacie i dajecie świeżą?

Najlepsze odpowiedzi (3)

Motorek

Zadanych pytań: 1446

15.01.2015 13:40

gotuję w świeżej wodzie

Stenka

Zadanych pytań: 467

14.01.2015 19:01

odlewam wodę z moczenia

jola91

Zadanych pytań: 23

14.01.2015 19:37

Zawsze daję świeżą wodę

Odpowiedzi (57)

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

14.01.2015 19:03

Ja używam tej samej wody :)

pestka

Zadanych pytań: 424

14.01.2015 19:29

pozostawiam część wody z moczenia i uzupełniam świeżą

Margo1

Zadanych pytań: 2141

14.01.2015 19:31

Tak, ja namaczam na noc i w tej samej wodzie gotuję na drugi dzień.

matesko

Zadanych pytań: 14

14.01.2015 20:18

Daję wode świeżą

berys18

Zadanych pytań: 1434

14.01.2015 20:24

ja zlewam i gotuję w świeżej

Ankha

Zadanych pytań: 112

14.01.2015 20:25

Nie lubię gotować strączkowych w tej szarej wodzie z długiego moczenia dlatego zawsze daję świeżą

Alex_M

Zadanych pytań: 119

14.01.2015 20:27

ja pluczę i gotuję w swieżej

MałaMi89

Zadanych pytań: 26

14.01.2015 20:32

A to różnie... Zwykle jednak w nowej gotuję.

gosia56

Zadanych pytań: 466

14.01.2015 20:40

zawsze gotuję w tej której się moczyła;)

ben-ka

Zadanych pytań: 459

14.01.2015 20:40

Zawsze przerzucam fasolę na sitko, opłukuję i zalewam świeżą wodą.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak