Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Hrabina w kuchni

Zadanych pytań: 6

14.01.2015 18:51

Fasolkę po bretońsku gotujecie w tej samej wodzie co się moczyła, czy odlewacie i dajecie świeżą?

Odpowiedzi (57)

IwonaDD

Zadanych pytań: 6

15.01.2015 14:06

daje zawsze świeżą

ania2610

Zadanych pytań: 4

15.01.2015 14:10

Właśnie wczoraj gotowałam fasolkę po bretońsku, zawsze odlewam wodę z moczenia i dodaję świeżą

Janina

Zadanych pytań: 159

15.01.2015 14:40

Zawsze daję świeżą wodę;)

Czyki

Zadanych pytań: 72

15.01.2015 15:16

Ja płuczę fasolkę i zalewam wodą na noc. Potem w tej samej wodzie gotuję.

Barbara777

Zadanych pytań: 38

15.01.2015 15:39

ja zawsze gotuję w innej wodzie

Jadwiga/Jaga85

Zadanych pytań: 26

15.01.2015 15:42

Gotuje w świeżej wodzie!

mitek111

Zadanych pytań: 15

15.01.2015 16:08

ja odlewam i gotuję w świeżej wodzie

ilka01

Zadanych pytań: 6

15.01.2015 16:29

ja gotuję w świeżej wodzie

Katarzyna54

Zadanych pytań: 147

15.01.2015 16:38

ja również gotuje w świeżej wodzie

Barbara13

Zadanych pytań: 21

15.01.2015 18:54

gotuję w tej wodzie w której się moczyła

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak