Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Hrabina w kuchni

Zadanych pytań: 6

14.01.2015 18:51

Fasolkę po bretońsku gotujecie w tej samej wodzie co się moczyła, czy odlewacie i dajecie świeżą?

Odpowiedzi (57)

magda1976

Zadanych pytań: 1

15.01.2015 21:10

Zawsze gotuję w świeżej wodzie, aby była mniej ciężkostrawna

misia53

Zadanych pytań: 339

16.01.2015 12:45

Ja gotuję w świeżej wodzie chociaż nie jestem pewna ,czy tak powinno sie robić. Czytałam chyba ,ze powinno się gotować w tej samej wodzie co się moczyło ale wolę jednak ugotować w świeżej.

izapozdro

Zadanych pytań: 232

16.01.2015 13:25

różnie to wygląda, czasem gotuję w tej samej, a czasem w nowej

turkus3

Zadanych pytań: 0

18.01.2015 20:22

gotuję w tej samej, w której się moczyła

Ela15

Zadanych pytań: 1414

12.09.2015 08:17

gotuję w świeżej wodzie

MAR3STA

Zadanych pytań: 1541

03.09.2016 21:32

Daję świeżą wodę

Jagódka77

Zadanych pytań: 1

04.04.2017 13:50

zmieniam wodę i gotuję w świeżej

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak