Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Hrabina w kuchni

Zadanych pytań: 6

14.01.2015 18:51

Fasolkę po bretońsku gotujecie w tej samej wodzie co się moczyła, czy odlewacie i dajecie świeżą?

Odpowiedzi (57)

Skotka

Zadanych pytań: 0

14.01.2015 20:58

Zwykle fasola wchłonie wodę, więc trochę dolewam:)

Jastinka

Zadanych pytań: 229

14.01.2015 21:11

do tej z moczenia dolewam świeżej i gotuję

kasiaw

Zadanych pytań: 470

14.01.2015 21:30

dolewam wodę i w tej co moczyłam gotuję

ada.la

Zadanych pytań: 39

14.01.2015 21:55

zawsze gotuję w świeżej wodzie

Renataj

Zadanych pytań: 1275

14.01.2015 22:04

Odlewam i gotuję w świeżej:)

Wafelek2601

Zadanych pytań: 692

14.01.2015 22:04

Ja daję świeżą wodę

Pani Domu

Zadanych pytań: 251

14.01.2015 22:17

ja gotuje w nowej wodzie

wwwiolka

Zadanych pytań: 22

14.01.2015 22:29

Przez noc moczę, a rano zalewam inną wodą.

aisoglam

Zadanych pytań: 321

14.01.2015 22:36

Zazwyczaj dodaję świeżą wodę, chociaż czasami korzystam z tej z moczenia.

Iwusia

Zadanych pytań: 242

14.01.2015 22:38

gotuję w nowej wodzie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak