Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

ben-ka

Zadanych pytań: 459

10.08.2016 08:44

Jabłka na zimę smażycie z cukrem czy tylko ścieracie na tarce i wekujecie?

Odpowiedzi (67)

dodi

Zadanych pytań: 256

10.08.2016 10:50

bardzo mało ale słodzę

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

10.08.2016 10:50

Ja ścieram i bez cukru daję do słoików

Renata9

Zadanych pytań: 329

10.08.2016 10:54

Zawsze chociaż troszkę cukru dodaję.

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

10.08.2016 11:05

ja ścieram jabłka, cukru staram się unikać

IZABELA29

Zadanych pytań: 666

10.08.2016 11:18

ja chętnie poczytam przepisy na takie jabłka

jola91

Zadanych pytań: 23

10.08.2016 11:27

To zależy od jabłek, jeśli kupię słodkie, to nie dodaję cukru, a jeśli kwaśne, to trochę dosładzam do smaku

pestka

Zadanych pytań: 424

10.08.2016 11:30

część tylko ścieram , dodaję jedna łyżkę cukru gdy jabłka są kwaśne i wekuję a część kroję w ćwiartki lekko rozgotowuję i wekuję bez cukru

agnieszka214

Zadanych pytań: 1865

10.08.2016 11:35

Zależy od słodkości jabłka dodaje troszeczkę cukru do startych

Krystyna32

Zadanych pytań: 1570

10.08.2016 12:24

zawsze dodaję cukier

Stenka

Zadanych pytań: 467

10.08.2016 12:29

Najpierw smażę bez cukru, potem dodaję cukier i gotujące nakładam do słoików, bez pasteryzacji

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak