Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

ben-ka

Zadanych pytań: 459

10.08.2016 08:44

Jabłka na zimę smażycie z cukrem czy tylko ścieracie na tarce i wekujecie?

Odpowiedzi (67)

JulkaTomeczek

Zadanych pytań: 17

17.08.2016 23:28

Ja zawsze smażę z cukrem

kasia.s

Zadanych pytań: 4

20.08.2016 23:48

Obowiązkowo z cukrem :)

Grazyna0211

Zadanych pytań: 1477

21.08.2016 12:07

robię bez cukru

krokus

Zadanych pytań: 145

21.08.2016 13:18

ścieram i do słoików, nie dodaję cukru ;)

Marta1986

Zadanych pytań: 859

23.08.2016 20:33

z dodatkiem cukru

MAR3STA

Zadanych pytań: 1541

26.09.2016 21:21

smażę z cukrem

Beatris

Zadanych pytań: 43

21.10.2016 16:28

Obieram, ścieram na tarce, odciskam nadmiar soku, mieszam z cukrem i zamykam w słoikach. Potem je pasteryzuję.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak