Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

ben-ka

Zadanych pytań: 459

10.08.2016 08:44

Jabłka na zimę smażycie z cukrem czy tylko ścieracie na tarce i wekujecie?

Odpowiedzi (67)

Lis

Zadanych pytań: 56

11.08.2016 14:27

U mnie tylko z cukrem, i posypuję górę cynamonem aby się nie psuły, ale czasami też robię bez cynamonu.

Ela15

Zadanych pytań: 1414

11.08.2016 17:30

ścieram na tarce i wekuje

Motorek

Zadanych pytań: 1446

11.08.2016 20:42

jabłek nie daję do słoików tylko przechowuję w skrzynkach w piwnicy

Ewa Wojtaszko

Zadanych pytań: 79

11.08.2016 21:49

zależy,ale przeważnie cukier dodaję

Anna169Hosz

Zadanych pytań: 278

12.08.2016 07:14

Zawsze słodzę.

mysza75

Zadanych pytań: 96

12.08.2016 10:13

smażę z cukrem i wekuję

Róża1

Zadanych pytań: 7

12.08.2016 16:07

smażę bez cukru , a później dosładzam :-)

wyattearp

Zadanych pytań: 102

13.08.2016 18:31

Malinka u mnie to samo więc dałam sobie spokój szkoda czasu :)

gosia56

Zadanych pytań: 466

14.08.2016 11:53

Ale dla pewności aby jabłka się trzymały do startych jabłek zawsze dodaję trochę cukru mieszam a pózniej przekładam do słoików;)

Maridka19

Zadanych pytań: 59

17.08.2016 10:09

Ja robię różnie :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak