Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

kupiska

Zadanych pytań: 398

22.09.2013 13:28

Jaką cebulke lubicie do polania pierogów,zeszkoloną,czy bardziej zrumienioną chrupiącą?

Najlepsze odpowiedzi (3)

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

22.09.2013 13:32

lubię cebulkę zrumienioną

pestka

Zadanych pytań: 424

22.09.2013 13:36

nie używam żadnej cebulki do polewania pierogów

Monika58

Zadanych pytań: 299

22.09.2013 13:49

po prostu cebulka musi być

Odpowiedzi (53)

Habibi

Zadanych pytań: 690

22.09.2013 13:30

Wolę usmażoną na rumiano :)

w mojej kuchni

Zadanych pytań: 319

22.09.2013 13:30

bardziej zrumieniona ale nie przypalona....

joanna30

Zadanych pytań: 50

22.09.2013 13:31

Wolę bardziej zrumienioną :)

Ania321

Zadanych pytań: 179

22.09.2013 13:35

też wolę bardziej zrumienioną :)

jolanta53

Zadanych pytań: 5

22.09.2013 13:36

Najpierw szklę, potem duszę z wodą, na końcu lekko rumienię.

adelajda

Zadanych pytań: 234

22.09.2013 13:37

zrumienioną ale nie przypaloną :)

iwi

Zadanych pytań: 115

22.09.2013 13:38

taka chrupiąca zdecydowanie lepsza

Marta1986

Zadanych pytań: 859

22.09.2013 13:40

zrumienioną chchchchrupiącą :-)

Michał2

Zadanych pytań: 32

22.09.2013 13:40

ja lubię taką i taką

Magda24

Zadanych pytań: 148

22.09.2013 13:43

do pierogów to raczej zeszkloną

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak