Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

kupiska

Zadanych pytań: 398

22.09.2013 13:28

Jaką cebulke lubicie do polania pierogów,zeszkoloną,czy bardziej zrumienioną chrupiącą?

Odpowiedzi (53)

Barbara13

Zadanych pytań: 21

22.09.2013 14:22

zrumieniona,chrupiaca :)

msmors

Zadanych pytań: 91

22.09.2013 14:27

ja lubię polane samym masłem

Kamil

Zadanych pytań: 13

22.09.2013 14:28

coś pomiędzy :)

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

22.09.2013 14:32

osobiście wolę na słodko nienawidzę z cebulą,ale mąż lubi zrumienioną :)

IZABELA29

Zadanych pytań: 666

22.09.2013 14:35

taka bardziej chrupiącą.

pycholka

Zadanych pytań: 78

22.09.2013 14:57

Zdecydowanie chrupiącą ;)

Adam/ZUB3R

Zadanych pytań: 189

22.09.2013 14:57

lubię cebulę pod każdą postacią

ana1

Zadanych pytań: 51

22.09.2013 14:58

zdecydowanie przyrumienioną

rjustysia

Zadanych pytań: 190

22.09.2013 15:10

Najbardziej smakuje mi lekko zrumieniona, ale ważniejsze dla mnie, by była bardzo drobno pokrojona.

Malinka

Zadanych pytań: 302

22.09.2013 15:10

No jednak dość mocno zrumienioną i chrupiącą.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak