Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

kupiska

Zadanych pytań: 398

22.09.2013 13:28

Jaką cebulke lubicie do polania pierogów,zeszkoloną,czy bardziej zrumienioną chrupiącą?

Odpowiedzi (53)

Marta11

Zadanych pytań: 34

22.09.2013 17:59

zdecydowanie chrupiaca

Karol P

Zadanych pytań: 16

22.09.2013 18:10

zrumienioną

IKrakowianka

Zadanych pytań: 0

22.09.2013 18:32

lubię "rumianą" :)

Jastinka

Zadanych pytań: 229

22.09.2013 18:45

bardziej zarumienioną

Aannkaa82

Zadanych pytań: 209

22.09.2013 19:38

A ja polewam pierogi samym masłem, cebulkę podsmazoną dodaje do farszu.

Monia

Zadanych pytań: 7

22.09.2013 19:40

Najlepiej to taką pół na pół ;)

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

22.09.2013 19:41

Polewam pierogi cebulą zrumienioną chrupiącą.

Katarzyna/kate1980

Zadanych pytań: 1979

22.09.2013 22:06

ja wolę zeszkloną

Dorian

Zadanych pytań: 1093

23.09.2013 00:24

zdecydowanie chrupiaca

bietka

Zadanych pytań: 563

23.09.2013 07:02

lubię zrumienioną i chrupiącą :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak