Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

kupiska

Zadanych pytań: 398

22.09.2013 13:28

Jaką cebulke lubicie do polania pierogów,zeszkoloną,czy bardziej zrumienioną chrupiącą?

Odpowiedzi (53)

Wafelek2601

Zadanych pytań: 692

22.09.2013 15:27

Ja lubię chrupiącą

Ewelina38

Zadanych pytań: 1289

22.09.2013 15:29

najlepsza jest jak złapie dobrze słomkowy kolor :)

Izabela9

Zadanych pytań: 25

22.09.2013 15:33

Ja lubie taką zrumienioną mięciutką.

artur7

Zadanych pytań: 1324

22.09.2013 15:57

ja dodaje chrupiaca

sanielcia

Zadanych pytań: 34

22.09.2013 16:02

zeszklona bardziej mi smakuje

Margo1

Zadanych pytań: 2141

22.09.2013 16:15

najpierw zeszklę na patelni , potem dodaję do farszu

Adamorek

Zadanych pytań: 1402

22.09.2013 16:18

najlepiej mieszankę obu

pajbek

Zadanych pytań: 257

22.09.2013 16:18

Oczywiście dobrze zarumieniona, ale nie spalona :-)

wyattearp

Zadanych pytań: 102

22.09.2013 16:29

zdecydowanie duszoną

gosia56

Zadanych pytań: 466

22.09.2013 17:56

duszoną cebulkę

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak