Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

kupiska

Zadanych pytań: 398

22.09.2013 13:28

Jaką cebulke lubicie do polania pierogów,zeszkoloną,czy bardziej zrumienioną chrupiącą?

Odpowiedzi (53)

Motorek

Zadanych pytań: 1446

22.09.2013 13:46

ja lubię zarumienioną

Olga_SK

Zadanych pytań: 40

22.09.2013 13:47

Ja lubię zeszkloną, za to mój mąż bardzo zrumienioną :)

Alex_M

Zadanych pytań: 119

22.09.2013 13:50

lubie zrumienioną :)

Bernadeta

Zadanych pytań: 192

22.09.2013 13:56

stanowczo zarumienioną

SmakolykiJoanny

Zadanych pytań: 115

22.09.2013 13:58

Ja nie cierpię ale mój mąż lubi zeszkloną i lekko przyrumienioną :)

Łukasz15

Zadanych pytań: 638

22.09.2013 14:00

Taką bardziej zrumienioną

Janina

Zadanych pytań: 159

22.09.2013 14:03

Ja opolewam masłem zrumienionym ale mąż lub cebulką zrumienioną delikatnie;)

Mniam

Zadanych pytań: 87

22.09.2013 14:04

Zrumienioną cebulkę lubię, ale nie mocno.

Renata9

Zadanych pytań: 329

22.09.2013 14:04

zrumienioną i chrupiącą

Joannasz3190

Zadanych pytań: 115

22.09.2013 14:07

Zrumieniona i chrupiąca to jest to :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak