Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Ankha

Zadanych pytań: 112

25.04.2015 10:23

Jaką macie technikę gotowania jajek na miękko, tak żeby całe białko było ścięte, a żółtko pozostało płynne?

Odpowiedzi (49)

Ola1young

Zadanych pytań: 7

25.04.2015 13:17

około 5 minut od momentu wrzucenia do zimnej wody

Asik32

Zadanych pytań: 2

25.04.2015 13:17

ja gotuje jajka w mikrofali przez 5 minut wtedy są płynne w środku w specjalnym naczyniu do gotowania jajek przeznaczonym do mikrofalówek

Jagódka77

Zadanych pytań: 1

25.04.2015 14:10

nie lubię jajek na miękko, nie mam więc żadnej techniki

halina17

Zadanych pytań: 271

25.04.2015 14:18

Nie mam specjalnej techniki , wkładam do zimnej wody i ok 3 minut gotuję po zagotowaniu.

Grazyna0211

Zadanych pytań: 1477

25.04.2015 14:51

też nie mam żadnej techniki jajka do zimnej wody i od zagotowania 3,5-4 minuty zależy jakie duże jajko

Renata9

Zadanych pytań: 329

25.04.2015 16:32

Nie jem jajek na miękko, bo nie za bardzo lubię, ale te informacje na pewno wykorzystam

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

25.04.2015 16:38

nie lubię jajek na miękko , jajka wkładam do zimnej wody i gotuję ok. 2-3 min i nigdy żółtko nie jest lejące

Margo1

Zadanych pytań: 2141

25.04.2015 17:06

Też nie mam techniki, po prostu gotuję 3-4 minuty

Kolorowa

Zadanych pytań: 11

25.04.2015 17:28

Nie trzeba techniki, liczy się minutnik !

Konczi

Zadanych pytań: 632

25.04.2015 17:50

gotuję około 5 minut

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak