Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Ankha

Zadanych pytań: 112

25.04.2015 10:23

Jaką macie technikę gotowania jajek na miękko, tak żeby całe białko było ścięte, a żółtko pozostało płynne?

Odpowiedzi (49)

Aleksandra/Olcia

Zadanych pytań: 215

26.04.2015 12:30

3 minuty od zagotowania

anula-d

Zadanych pytań: 0

26.04.2015 14:40

ja wkładam na wrzątek i gotuję od 3,5 do 4 minut w zależności od wielkości jajka

ilka01

Zadanych pytań: 6

26.04.2015 15:13

3 minutki od zagotowania :)

Benita

Zadanych pytań: 1

26.04.2015 23:33

Zawsze zapominam wcześniej wyciągnąć z lodówki i nie wrzucam do wrzątku, żeby nie pękały tylko do letniej i gotuję 4 minuty i są idealne

bertpvd

Zadanych pytań: 19

27.04.2015 09:50

ja gotuję tak 6 minut i zawsze jest na miękko :)

wyattearp

Zadanych pytań: 102

27.04.2015 18:22

1,5 minuty od zagotowania się wody

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

27.04.2015 23:43

Gotuję jako w zimnej wodzie 5 minut i jest dobre.

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

27.04.2015 23:43

Gotuję jako w zimnej wodzie 5 minut i jest dobre.

IKrakowianka

Zadanych pytań: 0

08.04.2017 20:31

3 minutki ;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak