Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Ankha

Zadanych pytań: 112

25.04.2015 10:23

Jaką macie technikę gotowania jajek na miękko, tak żeby całe białko było ścięte, a żółtko pozostało płynne?

Odpowiedzi (49)

IZABELA29

Zadanych pytań: 666

25.04.2015 19:17

u mnie mąż gotuje ...:)

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

25.04.2015 19:40

3-4 minuty od zagotowania wody i jajko jest jak należy :)

ben-ka

Zadanych pytań: 459

25.04.2015 20:03

Wkładam do zimnej, posolonej wody, kiedyś wkładałam do wrzątku i mi pękały i od momentu zagotowania ok 3 minut gotuję.

agnieszka214

Zadanych pytań: 1865

25.04.2015 20:25

Nie gotuje takich jajek

Małgorzata Pin

Zadanych pytań: 9

25.04.2015 20:37

Gotuję 3 min. i się udaje.

Wiktoria29

Zadanych pytań: 18

25.04.2015 20:50

nie mam żadnej techniki gotuję je około 5 minut

Katarzyna59

Zadanych pytań: 717

25.04.2015 21:08

gotuję 3 minuty od momentu zagotowania

Janina

Zadanych pytań: 159

25.04.2015 21:13

Wkładam jajka do wody i 2-3 minut od zagotowania nie dłużej. Bardzo lubię takie jajka;)

Kasnaj

Zadanych pytań: 154

25.04.2015 21:43

gotuję około 4,5 - 5 minut

Gracer

Zadanych pytań: 124

25.04.2015 21:49

klasycznie wkładam do gotującej wody na około 3.5 minuty

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak