Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

uqash24

Zadanych pytań: 43

12.10.2014 22:30

jakie jabłka najlepsze do jabłecznika?? kruche dojrzałe i słodkie, czy może typowe soczyste lekko kwaśne tak zwane zimowe ?

Najlepsze odpowiedzi (3)

Wacław

Zadanych pytań: 1269

13.10.2014 10:05

takie jakie mam pod ręką

Habibi

Zadanych pytań: 690

13.10.2014 10:40

Ja lubię do jabłecznika kwaśne i twarde jabłka - szarą renetę i antonówkę :) jeśli mam złotą renetę, to czasami z niej też robię :)

Czyki

Zadanych pytań: 72

13.10.2014 07:44

Ja bardzo lubię szarą renete :)

Odpowiedzi (66)

Wiktoria29

Zadanych pytań: 18

12.10.2014 22:34

moim zdaniem najlepsze są kwaśne antonówki

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

12.10.2014 22:40

Oby były kwaśne, a gatunek obojętnie jaki :)

IKrakowianka

Zadanych pytań: 0

12.10.2014 22:53

ja również lubię kwaśne jabłka w jabłeczniku :)

Alex_M

Zadanych pytań: 119

12.10.2014 23:04

ja lubię antonówki lub papierówki :) ale jak nie mam to wrzucam do ciasta takie jakie mam ;)

norweska20

Zadanych pytań: 400

12.10.2014 23:18

ja daję jakie akurat posiadam

Renataj

Zadanych pytań: 1275

12.10.2014 23:20

Zazwyczaj dodaję takie jakie mam ale najbardziej lubię jabłecznik z kwaśnymi jabłkami i dużą ilością słodkiego lukru na wierzchu.

BernadettaP

Zadanych pytań: 504

13.10.2014 07:08

Najlepsze są kwaśne, kruche i niezbyt soczyste, np. właśnie antonówki, ale jabłecznik wyjdzie dobry z każdymi :)

Margo1

Zadanych pytań: 2141

13.10.2014 07:17

Najczęscie kupuję kruche jabłka.

Renata9

Zadanych pytań: 329

13.10.2014 07:32

najlepsze kwaśne i niezbyt soczyste

IwonaDD

Zadanych pytań: 6

13.10.2014 07:55

najlepsze są winne jabłka, jednak z każdych jabłek wyjdzie jabłecznik, wszystko zależy jak je pokroisz, czy odciśniesz sok, jak doprawisz, np. słodkie jabłka można polać sokiem z cytryny,a soczyste podsmażyć

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak