Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

uqash24

Zadanych pytań: 43

12.10.2014 22:30

jakie jabłka najlepsze do jabłecznika?? kruche dojrzałe i słodkie, czy może typowe soczyste lekko kwaśne tak zwane zimowe ?

Odpowiedzi (66)

Róża1

Zadanych pytań: 7

13.10.2014 23:29

daję takie jakie mam , ale najlepsze lekko kwaśne :-).

jasiek

Zadanych pytań: 1346

13.10.2014 23:50

ja lubię kwaskowate

cukiereczek

Zadanych pytań: 1860

14.10.2014 07:01

ja używam różnych i zawsze jabłecznik wychodzi pyszny

VioletoweKucharzenie

Zadanych pytań: 19

14.10.2014 08:38

ja dodaję takie jakie mam pod ręką:-)

Camill

Zadanych pytań: 2

14.10.2014 11:22

Lubie jableczniki z gotowanym slodkim musem z jablek a nie z tartymi.

Jagódka77

Zadanych pytań: 1

14.10.2014 13:20

ja dodaję takie jakie akurat są dostępne, aktualnie szarą renetę

Magda60

Zadanych pytań: 1158

14.10.2014 14:43

u mnie zazwyczaj antonówki bo mam ich duzo

monikalangier

Zadanych pytań: 0

14.10.2014 17:25

zależy od preferencji smakowych

Ania321

Zadanych pytań: 179

14.10.2014 19:03

najbardziej lubię z renetą

Konczi

Zadanych pytań: 632

14.10.2014 19:44

papierówki polecam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak