Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

uqash24

Zadanych pytań: 43

12.10.2014 22:30

jakie jabłka najlepsze do jabłecznika?? kruche dojrzałe i słodkie, czy może typowe soczyste lekko kwaśne tak zwane zimowe ?

Odpowiedzi (66)

aginaa

Zadanych pytań: 700

13.10.2014 19:45

antonówka jest ok :)

Janina

Zadanych pytań: 159

13.10.2014 19:50

Do jabłecznika najlepsze są jabłka kwaśne;)

Katarzyna59

Zadanych pytań: 717

13.10.2014 20:09

szara reneta jest najlepsza

agnieszka214

Zadanych pytań: 1865

13.10.2014 20:38

zawsze uzywam renety

ice cubes

Zadanych pytań: 0

13.10.2014 20:46

biorę jakie mam pod ręką i zawsze wychodzi :)

Klausia

Zadanych pytań: 251

13.10.2014 20:56

Zależy jakie mam, w każdym razie najlepiej by nie były zbyt soczyste :)

Renata22

Zadanych pytań: 672

13.10.2014 22:02

szara reneta jest bezkonkurencyjna :)

wwwiolka

Zadanych pytań: 22

13.10.2014 22:08

Ja dodaję różne, zeby mialy ciekawą teksturę.

ada.la

Zadanych pytań: 39

13.10.2014 22:34

ja dodaję takie jakie mam, nie zwracam uwagi czy mają być kwaśne czy słodkie.

RenataZ-et

Zadanych pytań: 14

13.10.2014 22:58

bardzo lubię do jabłecznika antonówki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak