Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

uqash24

Zadanych pytań: 43

12.10.2014 22:30

jakie jabłka najlepsze do jabłecznika?? kruche dojrzałe i słodkie, czy może typowe soczyste lekko kwaśne tak zwane zimowe ?

Odpowiedzi (66)

mysliwy

Zadanych pytań: 0

13.10.2014 14:52

Żona najczęściej daje szarą renetę

IwonaKa

Zadanych pytań: 205

13.10.2014 15:12

szara reneta,antonówka lub takie jakie akurat są w domu

Jadwiga/Jaga85

Zadanych pytań: 26

13.10.2014 15:54

ja najczęściej daje takie jakie akurat posiadam w domu!. Polecam szarą renetę!

Ania96

Zadanych pytań: 8

13.10.2014 16:00

szara reneta jest dobra ale ja daję akurat takie jakie mam

Wafelek2601

Zadanych pytań: 692

13.10.2014 16:21

Najlepsze są kwaśne jabłka

Motorek

Zadanych pytań: 1446

13.10.2014 17:24

Ja daję kwaskowe jabłka

olyabuziaczek

Zadanych pytań: 4

13.10.2014 17:32

chyba kwasne. ale zauwazylam ze z dobrego przepisu wychodza obojetnie jakie:)

Norgiusz

Zadanych pytań: 930

13.10.2014 17:34

według mnie kwaśne

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

13.10.2014 19:40

Do jabłecznika daję obojętnie jakie jabłka. Dobra jest-reneta, antonówka.

paula191919

Zadanych pytań: 54

13.10.2014 19:41

najlepsze lekko kwaśne ; )

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak