Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

uqash24

Zadanych pytań: 43

12.10.2014 22:30

jakie jabłka najlepsze do jabłecznika?? kruche dojrzałe i słodkie, czy może typowe soczyste lekko kwaśne tak zwane zimowe ?

Odpowiedzi (66)

w mojej kuchni

Zadanych pytań: 319

13.10.2014 08:15

reneta, antonówka, ale tez czasem mieszam różne jabłka i też są dobre w cieście

pestka

Zadanych pytań: 424

13.10.2014 08:22

ja najbardziej lubię szarą renetę, ale też piekę z takich jabłek jakie akurat mam w domu

Ola1984

Zadanych pytań: 295

13.10.2014 08:27

Do jabłecznika i szarlotki daję najczęściej szarą renetę. Jabłko kwaskowe z jędrnym miąższem.

erym

Zadanych pytań: 24

13.10.2014 08:47

kwasne i tylko kwasne, chocby antonowki

zabcia117

Zadanych pytań: 0

13.10.2014 09:18

Ja najbardziej lubię kwaśne jabłka do przetworów :)

borgia

Zadanych pytań: 89

13.10.2014 09:30

A ja w przeciwieństwie do innych bardzo rzadko stosuję kwaśne jabłka. Ja używam słodkich i dużo mniej do nich dodaję cukru. W każdym razie - wszystkie moje jabłeczniki czy też tarty i tarteletki są z deserowych jabłek. I choć wiem, że pogmatwałam sprawę, to przecież zapytałeś... ;)

gosia56

Zadanych pytań: 466

13.10.2014 09:48

a ja daję takie jakie mam w domu a w sklepie nie ma wyboru bo jest tylko jeden gatunek jabłka więc daję takie

Krystyna32

Zadanych pytań: 1570

13.10.2014 10:02

ja daje takie jakie akurat mam w domu, jak są kwaśne to dodaję więcej cukru a, jak słodkie to dodaję mniej cukru

Mniam

Zadanych pytań: 87

13.10.2014 11:16

Lubię każde jabłka. Jeżeli są twarde to najpierw je prażę.

mysza75

Zadanych pytań: 96

13.10.2014 11:18

najbardziej to lubię antonówki, ogólnie to daję takie jakie mam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak