Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

anka1988

Zadanych pytań: 25

15.01.2016 19:28

mam pytanie w związku z przygotowaniem sernika na zimno. Wlewając masę serową do blaszki, następuje jej reakcja z metalową blaszką i boki gdy ciasto stężeje nie raz sa nieapetyczne, mają kolor zielonkawy, co zrobić by przed tym uchronić?

Odpowiedzi (51)

VioletoweKucharzenie

Zadanych pytań: 19

21.01.2016 10:04

sprubój z folią aluminiową

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak