Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Naczynia i wyposażenie kuchni- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Katarzyna54

Zadanych pytań: 147

15.01.2015 16:52

pieczecie np.udka w naczyniu żaroodpornym czy raczej na blasze ?

Najlepsze odpowiedzi (3)

ben-ka

Zadanych pytań: 459

15.01.2015 18:12

Rzadko, bardzo rzadko na blaszce, najczęściej w naczyniu żaroodpornym to robię.

jagoda5913

Zadanych pytań: 18

15.01.2015 18:52

Na blasze i w rękawie

mysza75

Zadanych pytań: 96

15.01.2015 21:59

w naczyniu piekę, albo w brytfannie

Odpowiedzi (56)

Alex_M

Zadanych pytań: 119

15.01.2015 17:03

najczęściej w rękawie. lubię takie soczyste rozpływające się w ustach mięso, a dwa: mniej szorowania ;)

Mira85

Zadanych pytań: 90

15.01.2015 17:05

W rękawie na blsze

Renata9

Zadanych pytań: 329

15.01.2015 17:06

często robię np. karczek w naczyniu żaroodpornym, ale nie zamykam go, wtedy skórka jest chrupiąca

Konczi

Zadanych pytań: 632

15.01.2015 17:06

Ja również najczęściej w rękawie lub w naczyniu żaroodpornym

gosia56

Zadanych pytań: 466

15.01.2015 17:14

zawsze w naczyniu do zapiekania;)

Ankha

Zadanych pytań: 112

15.01.2015 17:24

Jak jest dużo chętnych do udek, wtedy pieczone sa na dużej blasze piekarnikowej, a gdy mam zrobić parę sztuk wtedy piekę je w odkrytym naczyniu zaroodpornym.

Grazyna0211

Zadanych pytań: 1477

15.01.2015 17:29

najczęściej na blasze lubimy przypieczone z chrupiącą skórką w rękawie robię czasami piersi bo mniej wysychają i są soczyste

Malinka

Zadanych pytań: 302

15.01.2015 17:37

Ja raczej na dużej blaszce, bo zazwyczaj robię ich większą ilość :)

agnieszka214

Zadanych pytań: 1865

15.01.2015 17:37

piekę zawsze w rekawie

berys18

Zadanych pytań: 1434

15.01.2015 17:40

zawsze piekę na blasze

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak