Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Naczynia i wyposażenie kuchni- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Katarzyna54

Zadanych pytań: 147

15.01.2015 16:52

pieczecie np.udka w naczyniu żaroodpornym czy raczej na blasze ?

Odpowiedzi (56)

Margo1

Zadanych pytań: 2141

15.01.2015 18:20

piekę na blasze jeśli jest to duża ilość

Betina#45

Zadanych pytań: 8

15.01.2015 19:15

zazwyczaj to w naczyniu żaroodpornym ;)

irenka

Zadanych pytań: 888

15.01.2015 19:54

najczęściej robię w rękawie

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

15.01.2015 19:56

to zależy , piekę w naczyniu żaroodpornym lub rękawie na blasze nie piekę bo jest suche mięso po upieczeniu

IKrakowianka

Zadanych pytań: 0

15.01.2015 20:19

zazwyczaj na blaszce

anemon

Zadanych pytań: 163

15.01.2015 20:38

Naczynie żaroodporne lub brytfanna.

pestka

Zadanych pytań: 424

15.01.2015 20:58

piekę w naczyniu żaroodpornym

migotka28

Zadanych pytań: 20

15.01.2015 21:20

najszęściej pieke w naczyniu żaroodpornym

Wiktoria29

Zadanych pytań: 18

15.01.2015 21:27

ja piekę w naczyniu żaroodpornym

Hrabina w kuchni

Zadanych pytań: 6

15.01.2015 21:56

Różnie to bywa, najczęściej żaroodporne lub brytfanna.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak