Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Naczynia i wyposażenie kuchni- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Katarzyna54

Zadanych pytań: 147

15.01.2015 16:52

pieczecie np.udka w naczyniu żaroodpornym czy raczej na blasze ?

Odpowiedzi (56)

Jadwiga/Jaga85

Zadanych pytań: 26

16.01.2015 14:52

Najczęstszej w żaroodpornym!

Beatris

Zadanych pytań: 43

16.01.2015 15:04

W ceramicznym lub szklanym naczyniu do zapiekania...

MałaMi89

Zadanych pytań: 26

16.01.2015 15:42

Zależy od ilości i sposobu pieczenia. Jeśli piekę same udka na większą imprezę (dodatki osobno) to na brytfannie, ale wykładam ją wcześniej rozciętym rękawem i przykrywam folią, którą zdejmuję pod koniec, żeby je przyrumienić. A jak piekę jako danie "jednogarnkowe", np. na ryżu z warzywami to w naczyniu żaroodpornym szklanym lub ceramicznym.

mimi

Zadanych pytań: 31

16.01.2015 20:20

w naczyniu żaroodpornym

Lucan

Zadanych pytań: 18

16.01.2015 21:57

w naczyniu żaroodpornym

w mojej kuchni

Zadanych pytań: 319

17.01.2015 05:37

piekę w naczyniu a ostatnio robię je w szybkowarze wcześniej dobrze zrumienione

engie23

Zadanych pytań: 1

17.01.2015 10:13

w naczyniu żaroodpornym

mw926

Zadanych pytań: 0

17.01.2015 20:33

na blaszce w rękawie

elzabet007

Zadanych pytań: 0

19.01.2015 11:33

najczęściej w naczyniu żaroodpornym

Ania321

Zadanych pytań: 179

19.01.2015 15:56

a różnie, czasem na blaszce, a czasem w naczyniu żaroodpornym :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak