Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Naczynia i wyposażenie kuchni- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Katarzyna54

Zadanych pytań: 147

15.01.2015 16:52

pieczecie np.udka w naczyniu żaroodpornym czy raczej na blasze ?

Odpowiedzi (56)

ilus18

Zadanych pytań: 1

26.01.2015 19:38

Jak lubisz chrupiące to na blasze, jak miękkie to w naczyniu

Asik32

Zadanych pytań: 2

29.01.2015 11:05

piekę w szklanym naczyniu żaroodpornym i wychodzą smaczne potrawy.

joanna43

Zadanych pytań: 163

30.01.2015 20:23

raczej naczynie

ewa180

Zadanych pytań: 0

01.02.2015 09:32

w naczyniu

Maridka19

Zadanych pytań: 59

07.03.2015 08:58

Częściej w naczyniu żaroodpornym :)

cukiereczek

Zadanych pytań: 1860

15.07.2015 20:01

częściej w naczyniu żaroodpornym

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak