Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Naczynia i wyposażenie kuchni- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Katarzyna54

Zadanych pytań: 147

15.01.2015 16:52

pieczecie np.udka w naczyniu żaroodpornym czy raczej na blasze ?

Odpowiedzi (56)

Cynamonka

Zadanych pytań: 79

19.01.2015 22:30

W naczyniu żaroodpornym, ale w rękawie foliowym.

AnielskaSlodycz

Zadanych pytań: 92

19.01.2015 23:39

w naczyniu zawsze

wyattearp

Zadanych pytań: 102

20.01.2015 07:38

w żaroodpornym

Katarzyna/kate1980

Zadanych pytań: 1979

20.01.2015 10:39

zdecydowanie w naczyniu

KasiaK90

Zadanych pytań: 515

21.01.2015 09:43

w naczyniu żaroodpornym

molanka

Zadanych pytań: 14

21.01.2015 21:25

głównie piekę je w rękawie włożonym do naczynia żaroodpornego

ilka01

Zadanych pytań: 6

23.01.2015 10:23

w naczyniu żaroodpornym, ale bez zamykania

Franciszek

Zadanych pytań: 4

24.01.2015 11:32

W żaroodpornyn naczyniu. i również w rękawie

IwonaDD

Zadanych pytań: 6

25.01.2015 11:30

w naczyniu żaroodpornym najczęściej

gosia56

Zadanych pytań: 466

26.01.2015 10:38

ostatnio piekę na szybko udka na patelni też są pyszne ;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak