Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

bietka

Zadanych pytań: 563

29.09.2014 18:16

Rada dla tych, którzy zaczynają przygodę z pieczeniem, ciasta kruchego nie zagniatamy zbyt długo, bo wtedy będzie twarde :)

Najlepsze odpowiedzi (3)

Motorek

Zadanych pytań: 1446

29.09.2014 18:40

zgadzam się z tym

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

29.09.2014 18:51

zgadzam się :)

Grazyna0211

Zadanych pytań: 1477

29.09.2014 18:57

prawda należy to robić jak najszybciej

Odpowiedzi (48)

romanrafal

Zadanych pytań: 1338

29.09.2014 18:31

Dziękuję za radę

Seba

Zadanych pytań: 1313

29.09.2014 18:31

Dziękuję za radę

agnieszka214

Zadanych pytań: 1865

29.09.2014 18:33

bardzo dobra rada

cukiereczek

Zadanych pytań: 1860

29.09.2014 18:37

to prawda która zawsze się sprawdza

Motorek

Zadanych pytań: 1446

29.09.2014 18:41

zgadzam się z tym

Janina

Zadanych pytań: 159

29.09.2014 18:54

Tak, to prawda, im krócej się zagniata to bardziej kruche;)

noninka77

Zadanych pytań: 33

29.09.2014 19:09

Również zgadzam się z tym :)

Renata9

Zadanych pytań: 329

29.09.2014 19:15

masz rację, to jest prawda

Margo1

Zadanych pytań: 2141

29.09.2014 19:31

Też długo nie zagniatam :)

Czyki

Zadanych pytań: 72

29.09.2014 19:31

Tak masz rację Bietka :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak