Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

bietka

Zadanych pytań: 563

29.09.2014 18:16

Rada dla tych, którzy zaczynają przygodę z pieczeniem, ciasta kruchego nie zagniatamy zbyt długo, bo wtedy będzie twarde :)

Odpowiedzi (48)

berys18

Zadanych pytań: 1434

29.09.2014 19:32

dobrze napisane

Aleksandra/Olcia

Zadanych pytań: 215

29.09.2014 19:35

a ja siekam nożem.przesypuje na blachę i szybko dociskam rękoma

Christopher

Zadanych pytań: 31

29.09.2014 19:52

Bietka dobrze radzi.Ja jeszcze schładzam w lodówce przez 30-60minut.

as28

Zadanych pytań: 294

29.09.2014 20:23

dzięki za radę

irenka

Zadanych pytań: 888

29.09.2014 20:47

zgadzam się

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

29.09.2014 20:50

Tak, to prawda. Robię tak.

ada.la

Zadanych pytań: 39

29.09.2014 20:55

zgadzam się z tobą

migotka28

Zadanych pytań: 20

29.09.2014 21:08

dobra rada. potwierdzam:)

pestka

Zadanych pytań: 424

29.09.2014 21:09

to dobra rada, w pełni się z nią zgadzam

Gracer

Zadanych pytań: 124

29.09.2014 21:28

to jest bezcenna rada

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak