Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

30.10.2015 07:46

W jakiej postaci najczęściej zabieracie jabłka do pracy? Całe czy przyrządzone tj. smażone, pieczone czy w surówce?

Najlepsze odpowiedzi (3)

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

30.10.2015 10:10

zawsze całe jabłka

Wafelek2601

Zadanych pytań: 692

31.10.2015 09:52

Najczęściej całe

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

30.10.2015 08:02

Ja lubię podsmażone z cynamonem.

Odpowiedzi (51)

Renata9

Zadanych pytań: 329

30.10.2015 07:49

Najczęściej całe.

Poison1988

Zadanych pytań: 188

30.10.2015 07:56

a ja nie zabieram, bo jestem od nich jeszcze bardziej głodna ;p

Motorek

Zadanych pytań: 1446

30.10.2015 07:57

ja biorę w całości

Margo1

Zadanych pytań: 2141

30.10.2015 08:06

Ja tylko jabłuszka całe .Bez niczego.

Renataj

Zadanych pytań: 1275

30.10.2015 08:08

Najczęściej całe, czasami pokrojone jako składnik sałatki owocowej.

berys18

Zadanych pytań: 1434

30.10.2015 08:26

całe, do zjedzenia na surowo

Pani Domu

Zadanych pytań: 251

30.10.2015 08:28

jak biorę to surowe, pieczone jem w domu

Habibi

Zadanych pytań: 690

30.10.2015 08:34

latem bralam całe, ale już w chłodne zimowe czy jesienne dni dusilam je w cząstkach z przyprawami

Janina

Zadanych pytań: 159

30.10.2015 08:37

Całe umyte jabłuszko do pracy a w domu gotowane w całości albo pieczone;)

gosia56

Zadanych pytań: 466

30.10.2015 08:44

zawsze całe jabłko pieczone to jem tylko w domu

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak