Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

30.10.2015 07:46

W jakiej postaci najczęściej zabieracie jabłka do pracy? Całe czy przyrządzone tj. smażone, pieczone czy w surówce?

Odpowiedzi (51)

Marta1986

Zadanych pytań: 859

30.10.2015 16:10

biorę w całości

Ania321

Zadanych pytań: 179

30.10.2015 17:35

zawsze zabieram świeże jabłka w całości :)

Jagódka77

Zadanych pytań: 1

30.10.2015 19:24

zawsze całe, nie poddane żadnej obróbce

gosia1988

Zadanych pytań: 526

30.10.2015 19:42

zawsze całe jabłka

halina17

Zadanych pytań: 271

30.10.2015 20:29

Przeważnie całe jabłka.

Ada-Gaba

Zadanych pytań: 863

30.10.2015 21:06

całe jabłka

joannaa24

Zadanych pytań: 0

30.10.2015 21:26

Zawsze zabieram całe jabłka ;)

Krystyna32

Zadanych pytań: 1570

31.10.2015 06:22

biorę całe jabłka

Futka

Zadanych pytań: 2

31.10.2015 07:24

Codziennie zabieram jabłko do pracy - zawsze w całości :D

bertpvd

Zadanych pytań: 19

31.10.2015 08:50

ja biorę w całości :) ale potem kroję na miejscu na mniejsze kawałki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak