Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

30.10.2015 07:46

W jakiej postaci najczęściej zabieracie jabłka do pracy? Całe czy przyrządzone tj. smażone, pieczone czy w surówce?

Odpowiedzi (51)

motylekgoha

Zadanych pytań: 2

30.10.2015 10:40

w mojej kuchni wystepujją pod wieloma postaciami : musy pieczone z cynamonem surówki zupy kiśle.bardzo lobie jabłka:))

as28

Zadanych pytań: 294

30.10.2015 10:52

w całości

Aannkaa82

Zadanych pytań: 209

30.10.2015 11:14

Ja biorę całe na surowo.

Ewa Wojtaszko

Zadanych pytań: 79

30.10.2015 11:15

całe,czasem chipsy jabłkowe

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

30.10.2015 13:02

tylko i wyłącznie całe obowiązkowo ze skórką

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

30.10.2015 13:02

tylko i wyłącznie całe obowiązkowo ze skórką

Alex_M

Zadanych pytań: 119

30.10.2015 13:23

wolę surowe :) no chyba, że z ryżej i jogurtem, to duszone

Monika-twin

Zadanych pytań: 808

30.10.2015 13:30

CAŁE I CZASAMI KROJE W KAWAŁKI DO OWSIANKI.

pestka

Zadanych pytań: 424

30.10.2015 15:21

całe lub obrane i pokrojone na ósemki

Ela15

Zadanych pytań: 1414

30.10.2015 15:49

ja biorę w całości

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak