Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

30.10.2015 07:46

W jakiej postaci najczęściej zabieracie jabłka do pracy? Całe czy przyrządzone tj. smażone, pieczone czy w surówce?

Odpowiedzi (51)

Mniam

Zadanych pytań: 87

30.10.2015 08:44

Do pracy to tylko całe jabłka. Chyba, że robię sałatkę owocową to wtedy już jest pokrojone.

w mojej kuchni

Zadanych pytań: 319

30.10.2015 08:50

całe lub pieczone

Wiktoria29

Zadanych pytań: 18

30.10.2015 09:21

w całości , nie przetworzone

RenataZ-et

Zadanych pytań: 14

30.10.2015 09:26

tylko w całości!

Benita

Zadanych pytań: 1

30.10.2015 09:31

Zawsze w całości

Anna169Hosz

Zadanych pytań: 278

30.10.2015 09:37

A ja myję kroję w ósemki i do pudełeczka:)

Barbara777

Zadanych pytań: 38

30.10.2015 10:01

Najczęściej surowe, bądź starte w sałatce

Wacław

Zadanych pytań: 1269

30.10.2015 10:13

całe jabłka

mysza75

Zadanych pytań: 96

30.10.2015 10:22

całe jabłka wyłącznie

Grazyna0211

Zadanych pytań: 1477

30.10.2015 10:32

tylko jabłka w całości

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak