Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

30.10.2015 07:46

W jakiej postaci najczęściej zabieracie jabłka do pracy? Całe czy przyrządzone tj. smażone, pieczone czy w surówce?

Odpowiedzi (51)

Aleksandra/Olcia

Zadanych pytań: 215

31.10.2015 10:21

zawsze całe,nigdy nie mam pewności czy je zjem więc szkoda kroić i przerabiać a w całości wytrzyma kilka dni w szafce

IZABELA29

Zadanych pytań: 666

31.10.2015 11:16

zazwyczaj całe jabłka

norweska20

Zadanych pytań: 400

31.10.2015 12:01

zabieram w całości

Justi2401

Zadanych pytań: 10

31.10.2015 13:22

Do pracy codziennie zabieram jabłuszko w całości :)

ilka01

Zadanych pytań: 6

31.10.2015 13:34

Ja najczęściej całe

slodkieniebo

Zadanych pytań: 5

31.10.2015 16:43

Zabieram całe jabłka, lubię również surówkę z marchewki i jabłka :)

Jadwiga/Jaga85

Zadanych pytań: 26

31.10.2015 17:19

Aktualnie nie pracuję, ale zanim to nastąpiło brałam w całości najwygodniej według mnie!

Łukasz15

Zadanych pytań: 638

31.10.2015 19:24

Zabieram jedynie w całości

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

01.11.2015 02:35

Całe jabłka biorę ze sobą. W domu je smażę, piekę, dodaje do surówki i zjadam w innej postaci.

IKrakowianka

Zadanych pytań: 0

01.11.2015 19:24

najczęściej w całości :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak