Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

MonikaW

Zadanych pytań: 41

21.11.2016 21:44

Witam, mam pytanko - ja robię ciasto na pierogi z jajkiem ale często widzę przepisy na ciasto bez jajka. Jaka jest różnica w smaku itp?

Odpowiedzi (57)

Grazyna0211

Zadanych pytań: 1477

22.11.2016 10:39

robię różnie ciasto bez jajka jest bardziej miękkie po ugotowaniu

Franciszek

Zadanych pytań: 4

22.11.2016 10:59

ciasto robię z jajkiem i bez

ilka01

Zadanych pytań: 6

22.11.2016 11:06

bez jajek częściej robię

Krystyna32

Zadanych pytań: 1570

22.11.2016 11:12

robię bez jajka i z ciepłą wodą

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

22.11.2016 11:15

ja także robię bez jajka

Wiesława1

Zadanych pytań: 316

22.11.2016 11:32

bez jajka jest delikatniejsze

Aleksandra/Olcia

Zadanych pytań: 215

22.11.2016 12:14

ja robię bez jajka,tylko mąką sól i gorąca woda.przepisy są różne widziałam nawet z mlekiem czy olejem,nam najbardziej smakuję te co robię od lat

dodi

Zadanych pytań: 256

22.11.2016 12:45

u mnie również bez jajka

Ifa

Zadanych pytań: 16

22.11.2016 12:47

Ja nie dodaję jajek, parzę mąkę i ciasto jest i bardziej elastyczne i bardziej delikatne.

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

22.11.2016 12:54

Ja robię ciasto bez jajka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak