Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

MonikaW

Zadanych pytań: 41

21.11.2016 21:44

Witam, mam pytanko - ja robię ciasto na pierogi z jajkiem ale często widzę przepisy na ciasto bez jajka. Jaka jest różnica w smaku itp?

Odpowiedzi (57)

bertpvd

Zadanych pytań: 19

23.11.2016 20:27

ja robię bez jajka :)

Iwusia

Zadanych pytań: 242

23.11.2016 23:57

robię bez jajka - ciasto z jajkiem jest twardsze - jednak smak pozostaje ten sam

rosmanówka

Zadanych pytań: 0

24.11.2016 23:05

mąka i gorąca woda

kierowca bombowca

Zadanych pytań: 0

25.11.2016 11:40

mąka, ciepła osolona woda i łyżka oleju

Karmelek

Zadanych pytań: 0

25.11.2016 19:57

Robię z jajkiem

Motorek

Zadanych pytań: 1446

01.12.2016 06:38

z jajkiem pierogi są twardsze

Ola1984

Zadanych pytań: 295

27.12.2016 13:34

Ja robię z samymi żółtkami, ciasto jest miękkie i ładnie się klei.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak