Przepis i sposób przygotowania na: Karkówka peklowana i pieczona.
Kroki postępowania
![Krok 1 - Karkówka peklowana i pieczona. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/-karkowka-peklowana-i-pieczona.1-2.jpg)
![Krok 2 - Karkówka peklowana i pieczona. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/-karkowka-peklowana-i-pieczona.2-2.jpg)
![Krok 3 - Karkówka peklowana i pieczona. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/-karkowka-peklowana-i-pieczona.3-2.jpg)
![Krok 4 - Karkówka peklowana i pieczona. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/-karkowka-peklowana-i-pieczona.4-2.jpg)
![Krok 5 - Karkówka peklowana i pieczona. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/-karkowka-peklowana-i-pieczona.5-2.jpg)
karczek | 2 kg |
Chili pieprz cayenne mielone Prymat | 2 lyzeczki |
Papryka słodka mielona Prymat | 2 lyzcezki |
Majeranek suszony Prymat | 3 lyzczki |
oliwa | 2-3 lyzki |
czosnek ząbki | 4 szt |
woda | 3 litry |
Liść laurowy suszony Prymat | 5-6 szt |
ziele angielskie | 6 kulki |
Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat | 10 kulek |
cukier | 2 lyzczki |
Sól peklowa drobnoziarnista Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: