Przepis i sposób przygotowania na: **** PTYSIE *******
Kroki postępowania
wodę zagotować z margaryną.
dodać mąkę, wymieszać i zostawić.
schłodzić.
![Krok 1 - **** PTYSIE ******* foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ptysie41-2.jpg)
blaszkę wyłożyć papierem do pieczenia.
![Krok 2 - **** PTYSIE ******* foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ptysie42-2.jpg)
![Krok 3 - **** PTYSIE ******* foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ptysie40-2.jpg)
![Krok 4 - **** PTYSIE ******* foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ptysie39-2.jpg)
![Krok 5 - **** PTYSIE ******* foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ptysie38-2.jpg)
mleko zagotować .
![Krok 6 - **** PTYSIE ******* foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ptysie34-2.jpg)
dodać do gotującego się mleka.
![Krok 7 - **** PTYSIE ******* foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ptysie35-2.jpg)
![Krok 8 - **** PTYSIE ******* foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ptysie36-2.jpg)
![Krok 9 - **** PTYSIE ******* foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ptysie37-2.jpg)
![Krok 10 - **** PTYSIE ******* foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ptysie33-2.jpg)
mąka | 1,5 szklanki |
jajko | 7 sztuk |
mleko | 0,5 litra |
margaryna | 1 sztuka |
woda | 2 szklanki |
budyń waniliowy | 2 sztuki |
masło | 1 kostka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: