Przepis i sposób przygotowania na: Ryżowo jabłkowe serca
Kroki postępowania
![Krok 1 - Ryżowo jabłkowe serca foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/-ryzowo-jablkowe-serca1-2.jpg)
![Krok 2 - Ryżowo jabłkowe serca foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/-ryzowo-jablkowe-serca2-2.jpg)
![Krok 3 - Ryżowo jabłkowe serca foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/-ryzowo-jablkowe-serca3-2.jpg)
![Krok 4 - Ryżowo jabłkowe serca foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/-ryzowo-jablkowe-serca4-2.jpg)
Jogurt wymieszać do smaku z cynamonem i cukrem waniliowym.
Polać takim sosem deser.
![Krok 5 - Ryżowo jabłkowe serca foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/-ryzowo-jablkowe-serca5-2.jpg)
jabłka | 2 sztuki |
ryż jaśminowy | 3/4 szklanki |
mleko | 2,5 szklanki |
laska wanilii | 1 sztuka |
skórka z pomarańczy lub limonki | 2 łyżki |
żółtko jajek | 1 sztuka |
cukier waniliowy | 16 g |
galaretka agrestowa | 1 sztuka |
jogurt naturalny | 200 ml |
cynamon Prymat | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: