Przepis i sposób przygotowania na: Zapiekanka porowo ryżowa
Kroki postępowania
![Krok 1 - Zapiekanka porowo ryżowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/-zapiekanka-porowo-ryzowa1-2.jpg)
![Krok 2 - Zapiekanka porowo ryżowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/-zapiekanka-porowo-ryzowa2-2.jpg)
![Krok 3 - Zapiekanka porowo ryżowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/-zapiekanka-porowo-ryzowa3-2.jpg)
![Krok 4 - Zapiekanka porowo ryżowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/-zapiekanka-porowo-ryzowa4-2.jpg)
![Krok 5 - Zapiekanka porowo ryżowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/-zapiekanka-porowo-ryzowa5-2.jpg)
![Krok 6 - Zapiekanka porowo ryżowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/-zapiekanka-porowo-ryzowa6-2.jpg)
ryż | 2 woreczki |
por (biała część) | 1 sztuka |
suszone pomidory | 5 sztuk |
śmietana kremowa 30% | 1/2 szklanki |
śmietana kwaśna | 100 g |
sól i pieprz | 1 do smaku |
oliwa z suszonych pomidorów | 3 łyżki |
papryka czerwona | 1 do smaku |
Przyprawa do kurczaka złocista skórka Prymat | 1 do smaku |
natka pietruszki | 1 do smaku |
masło klarowane | 1 do smażenia |
pierś z kurczaka | 1 sztuka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: