Przepis i sposób przygotowania na: Baba budyniowa z żółtym lukrem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Baba budyniowa z żółtym lukrem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/baba-budyniowa-z-zoltym-lukrem1-2.jpg)
![Krok 2 - Baba budyniowa z żółtym lukrem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/baba-budyniowa-z-zoltym-lukrem2-2.jpg)
![Krok 3 - Baba budyniowa z żółtym lukrem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/baba-budyniowa-z-zoltym-lukrem3-2.jpg)
jajko | 4 sztuki |
margaryna | 3/4 kostki |
cukier | 3/4 szklanki |
cukier waniliowy | 16 g |
mąka pszenna | 1 szklanka |
sok z cytryny | 3 łyżki |
proszek do pieczenia | 1,5 łyżeczki |
budyń śmietankowy | 2 torebki |
białko | 1 sztuki |
cukier puder | 3/4 szklanki |
barwnik spożywczy do ciast | |
owoce kandyzowane |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: