Przepis i sposób przygotowania na: Babeczki "Figa z makiem"
Kroki postępowania
![Krok 1 - Babeczki "Figa z makiem" foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/babeczki-figa-z-makiem1-2.jpg)
![Krok 2 - Babeczki "Figa z makiem" foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/babeczki-figa-z-makiem2-2.jpg)
![Krok 3 - Babeczki "Figa z makiem" foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/babeczki-figa-z-makiem3-2.jpg)
![Krok 4 - Babeczki "Figa z makiem" foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/babeczki-figa-z-makiem4-2.jpg)
![Krok 5 - Babeczki "Figa z makiem" foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/babeczki-figa-z-makiem5-2.jpg)
![Krok 6 - Babeczki "Figa z makiem" foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/babeczki-figa-z-makiem6-2.jpg)
![Krok 7 - Babeczki "Figa z makiem" foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/babeczki-figa-z-makiem7-2.jpg)
figi | ok 500 g |
wino czerwone wytrawne | |
białko | 8 szt |
sól | szczypta |
cukier | 3/4 szkl |
cukier waniliowy | 2 łyżki |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczk |
mąka pszenna | 1 1/2 szkl |
mak | 1 szkl |
masło | 200 g |
czekolada gorzka | 50 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: