Przepis i sposób przygotowania na: Babka
Kroki postępowania
![Krok 1 - Babka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/babka2-2.jpg)
![Krok 2 - Babka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/babka3-2.jpg)
![Krok 3 - Babka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/babka4-2.jpg)
![Krok 4 - Babka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/babka5-2.jpg)
![Krok 5 - Babka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/babka6-2.jpg)
Piec ok 1 h w temp 180 stopni.
Polać białą czekoladą i posypać płatkami migdałowymi
![Krok 6 - Babka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/babka7-2.jpg)
margaryna | 300 g |
białka jaj | 8 szt |
żółtko jajek | 8 szt |
jajko | 1 szt |
mąka | 300 g |
cukier | 300 g |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
kakao | 1 łyżka |
rodzynki | 1 garść |
rum | do namoczenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: