Przepis i sposób przygotowania na: BABKA na kisielach cytrynowych.
Kroki postępowania
![Krok 1 - BABKA na kisielach cytrynowych. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/babka-na-kisielach-cytrynowych1-2.jpg)
![Krok 2 - BABKA na kisielach cytrynowych. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/babka-na-kisielach-cytrynowych2-2.jpg)
![Krok 3 - BABKA na kisielach cytrynowych. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/babka-na-kisielach-cytrynowych3-2.jpg)
![Krok 4 - BABKA na kisielach cytrynowych. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/babka-na-kisielach-cytrynowych0-2.jpg)
masło "Smakowita" | 150 gram |
cukier puder | 250 gram |
żółtko jajek | 3 sztuki |
aromat cytrynowy | 1 sztuka |
mąka wrocławska | 300 gram |
proszek do pieczenia | 3 łyżeczki |
mleko | 250 ml |
białko | 3 sztuki |
kisiel cytrynowy | 3 opakowania |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: