Przepis i sposób przygotowania na: Babka orzechowa
Kroki postępowania
![Krok 1 - Babka orzechowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/babka-orzechowa1-2.jpg)
![Krok 2 - Babka orzechowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/babka-orzechowa2-2.jpg)
![Krok 3 - Babka orzechowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/babka-orzechowa3-2.jpg)
![Krok 4 - Babka orzechowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/babka-orzechowa4-2.jpg)
![Krok 5 - Babka orzechowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/babka-orzechowa5-2.jpg)
mąka tortowa | 250 gram |
orzechy włoskie | 150 gram |
cukier kryształ | 150 gram |
jaja | 4 sztuka |
cukier waniliowy | 1 opakowanie |
proszek do pieczenia | 1,5 łyżeczka |
margaryna | 250 gram |
mleko | 1/4 szlanka |
czekolada mleczna | 100 gram |
masło lub margaryna | 40 gram |
mleko | 4 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: