Przepis i sposób przygotowania na: Banoffee pie na biszkopcie
Kroki postępowania
![Krok 1 - Banoffee pie na biszkopcie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/banoffee-pie1-2.jpg)
![Krok 2 - Banoffee pie na biszkopcie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/banoffee-pie2-2.jpg)
![Krok 3 - Banoffee pie na biszkopcie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/banoffee-pie3-2.jpg)
![Krok 4 - Banoffee pie na biszkopcie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/banoffee-pie4-2.jpg)
![Krok 5 - Banoffee pie na biszkopcie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/banoffee-pie5-2.jpg)
![Krok 6 - Banoffee pie na biszkopcie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/banoffee-pie6-2.jpg)
![Krok 7 - Banoffee pie na biszkopcie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/banoffee-pie7-2.jpg)
![Krok 8 - Banoffee pie na biszkopcie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/banoffee-pie8-2.jpg)
jajko | 3 |
cukier | 150g |
mąka | 100g |
proszek do pieczenia | 1/2 łyżeczki |
sól | szczypta |
banan | 2 |
śmietana 30% | 330ml |
masa kajmakowa | 400g |
czekolada gorzka | 50g |
kakao do posypania |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: