Przepis i sposób przygotowania na: Bezowy tort z winnymi gruszkami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Bezowy tort z winnymi gruszkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bezowy-tort-z-winnymi-gruszkami1-2.jpg)
![Krok 2 - Bezowy tort z winnymi gruszkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bezowy-tort-z-winnymi-gruszkami2-2.jpg)
![Krok 3 - Bezowy tort z winnymi gruszkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bezowy-tort-z-winnymi-gruszkami3-2.jpg)
![Krok 4 - Bezowy tort z winnymi gruszkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bezowy-tort-z-winnymi-gruszkami4-2.jpg)
![Krok 5 - Bezowy tort z winnymi gruszkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bezowy-tort-z-winnymi-gruszkami5-2.jpg)
![Krok 6 - Bezowy tort z winnymi gruszkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bezowy-tort-z-winnymi-gruszkami6-2.jpg)
białko | 4 szt |
cukier drobny | 1 szkl |
mąka ziemniaczana | 1 łyżeczka |
ocet winny | 1/2 łyżeczki |
gruszki | 4 szt |
wino czerwone wytrawne | ok 500 ml |
Goździki całe Prymat | 6-8 szt |
Cynamon mielony Prymat | 1/2 łyżeczki |
śmietana 30% | 200 g |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 2 łyżeczki |
cukier puder | 1 łyżka |
Przyprawa do piernika ciast i deserów Prymat | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: