Przepis i sposób przygotowania na: Biało-czerwona karkówka z zupą cebulową i pieczarkami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Biało-czerwona karkówka z zupą cebulową i pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bialo-czerwona-karkowka-z-zupa-cebulowa-i-pieczarkami1-2.jpg)
![Krok 2 - Biało-czerwona karkówka z zupą cebulową i pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bialo-czerwona-karkowka-z-zupa-cebulowa-i-pieczarkami2-2.jpg)
karkówka | 0,5 kg |
cebula biała | 2 szt |
pieczarki | 0,5 kg |
zupa w proszku | 1 cebulowa opakowanie |
śmietana 12% | 200 g |
keczup | 150 g |
olej | 3 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: