Przepis i sposób przygotowania na: Bigos z pieczarkami i wędzonym kurczakiem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Bigos z pieczarkami i wędzonym kurczakiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bigos-z-pieczarkami-i-wedzonym-kurczakiem1-2.jpg)
![Krok 2 - Bigos z pieczarkami i wędzonym kurczakiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bigos-z-pieczarkami-i-wedzonym-kurczakiem2-2.jpg)
![Krok 3 - Bigos z pieczarkami i wędzonym kurczakiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bigos-z-pieczarkami-i-wedzonym-kurczakiem3-2.jpg)
![Krok 4 - Bigos z pieczarkami i wędzonym kurczakiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bigos-z-pieczarkami-i-wedzonym-kurczakiem4-2.jpg)
kapusta kiszona | 500 gram |
kapusta biała | 300 gram |
ćwiartki z kurczaka | wędzone 2 sztuki |
cebula | 1 duża |
pieczarki | 300 gram |
marchew | 2 sztuki |
koncentrat pomidorowy | 3 łyżki |
Liść laurowy suszony Prymat | |
Ziele angielskie całe Prymat | |
Pieprz kolorowy Prymat w młynku | do smaku |
Przyprawa do bigosu i dań z kapusty Prymat | 1 łyżeczka |
majeranek | |
olej | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: