Przepis i sposób przygotowania na: Boczek faszerowany szynką i papryką
Kroki postępowania
![Krok 1 - Boczek faszerowany szynką i papryką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/boczek-faszerowany-szynka-i-papryka1-2.jpg)
![Krok 2 - Boczek faszerowany szynką i papryką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/boczek-faszerowany-szynka-i-papryka2-2.jpg)
![Krok 3 - Boczek faszerowany szynką i papryką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/boczek-faszerowany-szynka-i-papryka3-2.jpg)
boczek surowy | 2,5 kg |
szynka wieprzowa | 1/2 kg |
papryka czerwona | 1 sztuka |
natka pietruszki | 1 szklanka |
przyprawy | 1 łyżka gajowego |
przyprawy | 1 łyżka do steków |
czosnek | 3 ząbki |
sól | do smaku |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
rękaw do pieczenia | 1 sztuka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: