Przepis i sposób przygotowania na: Bogracz wołowy
Kroki postępowania
![Krok 1 - Bogracz wołowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bogracz-wolowy1-2.jpg)
![Krok 2 - Bogracz wołowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bogracz-wolowy2-2.jpg)
![Krok 3 - Bogracz wołowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bogracz-wolowy3-2.jpg)
![Krok 4 - Bogracz wołowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bogracz-wolowy4-2.jpg)
![Krok 5 - Bogracz wołowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bogracz-wolowy5-2.jpg)
![Krok 6 - Bogracz wołowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bogracz-wolowy6-2.jpg)
![Krok 7 - Bogracz wołowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bogracz-wolowy7-2.jpg)
![Krok 8 - Bogracz wołowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bogracz-wolowy8-2.jpg)
wołowina | 1,2 kg |
ziemniaki | 4 szt |
papryka czerwona | 1 szt |
marchew | 1 szt |
cebula | 1 szt |
pomidory krojone z puszki | 1 |
śmietana gęsta | 2 łyżki |
natka pietruszki | 3 łyzki |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
Papryka słodka mielona Prymat | do smaku |
Papryka ostra mielona Prymat | do smaku |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: